Jäsenhakemukset

Teatterikeskuksen jäseneksi haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus liitteineen Teatterikeskuksen toiminnanjohtajalle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Teatterikeskus ry, Eerikinkatu 3, 00100 Helsinki).

Uusien jäsenten hyväksymisestä päättää Teatterikeskuksen hallitus.

Jäsenhakemukseen tulee liittää:

1. Vapaamuotoinen hakemus, jossa
- esitellään hakijayhteisön toiminta-ajatus ja ideologia.
- kerrotaan mitä hakija toivoo Teatterikeskuksen jäsenyydeltä ja miten yhteisö haluaa sen kautta vaikuttaa. (Voitte myös kertoa, onko Teatterikeskuksen tämän hetkinen toiminta tuttua hakijalle.)
- esittellään hakijan rahoitusrakenne sekä millaiseksi hakija toivoo sen kehittyvän tulevina vuosina (tuet, omarahoitusosuus jne.).
- kerrotaan onko hakijayhteisöllä mahdollisuus tai kiinnostusta osallistua hallitustyöskentelyyn Teatterikeskuksessa. (Tämä ei ole ehtona jäseneksi hyväksymiselle.)

2. Lisäksi hakemuksen liitteeksi tarvitaan edellisen vuoden toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä toimintasuunnitelma kuluvalta tai tulevalta vuodelta.

Katso jäsenyyskriteerit täältä.

Lisätietoja antaa Maaria Kuukorento, 045–2085220, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">