Jäsenhakemukset

TEATTERIKESKUKSEN JÄSENHAKEMUKSEEN TULEE LIITTÄÄ:

1. Vapaamuotoinen hakemus, jossa esitellään hakijayhteisön toiminta-ajatus ja ideologia.

2. Luonnehdinta siitä, mitä hakija toivoo Teatterikeskuksen jäsenyydeltä ja miten yhteisö haluaa sen kautta vaikuttaa. Koska Teatterikeskuksen rooli on ajan saatossa muuttunut paljon, pyydetään myös ilmoitus siitä, onko Teatterikeskuksen tämän hetkinen toiminta tuttua hakijalle.

3. Hakijayhteisön edellisen vuoden toimintakertomus sekä kuvaus kuluvan vuoden toiminnasta ja esittely tekijöistä. Hakemukseen tulee liittää myös yhteisön toimintasuunnitelma.

4. Edellisen vuoden tuloslaskelma ja tase sekä esittely yhteisön rahoitusrakenteesta. Lisäksi pyydetään luonnehdinta siitä, millaiseksi hakijayhteisö toivoo rahoitusrakenteensa kehittyvän tulevina vuosina.

5. Ilmoitus siitä, onko hakijayhteisöllä mahdollisuus osallistua hallitustyöskentelyyn. (Tämä ei ole ehtona jäseneksi hyväksymiselle.)

Katso jäsenyyskriteerit täältä.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Teatterikeskus ry, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki. Lisätietoja antaa Kaisa Paavolainen, 040–7313655,Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.