Palvelu ja tietopankki

Lakimiespalvelu

Teatterikeskus ry ja Suomen Teatterit ry ovat tehneet sopimuksen, jonka nojalla Teatterikeskuksen jäsenteatterit voivat konsultoida Suomen Teatterit ry:n lakimiestä esimerkiksi teatterialan työehtosopimukseen, muihin sopimuksiin, tekijänoikeuskysymyksiin tai muunlaisiin lainopillisiin ongelmatilanteisiin liittyvissä asioissa.

Suomen Teatterit ry:n lakimies Leevi Mentula, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 521 8319.

Yhteistuotantosopimusmalli

Tinfo, Teatterikeskus ja Suomen Teatterit ry ovat laatineet yhteistyössä esimerkkimallisopimuksen, joka on tarkoitettu apuvälineeksi ja muistilistaksi yhteistyötä suunnittelevien teattereiden sopimustoimintaan. Sopimuspohjaa saa käyttää ja muokata vapaasti.

Yhteistuotantosopimus

Lue lisää sopimuskäytännöistä yhteistuotantoihin liittyen Suomen Teatterit ry:n blogista.

Teatterikortti

Teatterikortti on Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n ja Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n (Sunklo) sekä Suomen Näyttelijäliiton tarjoama etukortti teatterialan ammattilaisille. Teatterikeskus ry myöntää korttia jäsenteattereidensa henkilökunnalle ja hallitusten jäsenille. Ohjeet kortin hakemiseen saa Teatterikeskuksen toimistosta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa näet täältä.