Muutoksia Teatterikeskuksen toimiston työnjaossa

Teatterikeskuksen toimistolla on käynnissä uudelleenjärjestelyjä Anu Karannon aloitettua vt. toiminnanjohtajan tehtävässä 7.10. alkaen.

Tavoitteenamme on varmistaa toiminnan läpinäkyvyys ja painottaa erityisesti edunvalvontaa ja viestintää. Kentällä on tällä hetkellä monia asioita, joihin on akuuttia tarttua, ja seuraavaksi keskitymme vuosien 2025–2026 leikkausten vaikutusten torjumiseen sekä vapaan kentän äänen tuomiseen päättäjien kuuluville. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä hallituksen kanssa ja toivomme, että voimme tehdä tätä työtä yhdessä jäsentemme kanssa.

Nyt, kun järjestelemme yhdistyksemme työtä uudella tavalla, on hyvä hetki myös rikkoa totutut toimintatavat ja tuoda toimintaan avoimuutta lisäämällä merkittävästi viestintää. Vähillä resursseilla on keskityttävä kentän tarpeisiin”, Anu kommentoi.

Anu on ollut talossa vuodesta 2019 alkaen, jolloin hän aloitti korkeakouluharjoittelijana. Sen jälkeen hän on toiminut toimistolla tutkimusavustajana, sihteerinä ja viimeiset kaksi vuotta kehittämispäällikkönä. Näiden vuosien aikana hän on tutustunut isoon osaan jäsenistöstä ja tuntee kentän realiteetit. Koulutukseltaan Anu on filosofian maisteri teatteritieteestä.

Vuosina 2021–2024 toiminnanjohtajana työskennelleen Mikael Kinasen työsuhde päättyy yhteisellä sopimuksella 31.10., mihin saakka hän on vuosilomalla.

Järjestämme jäsentapaamisen Teams-yhteydellä keskiviikkona 23.10. klo 13-14, jolloin on mahdollista esittää kysymyksiä ja keskustella yhdistyksemme kuulumisista ja tulevista suuntaviivoista.

Lisätiedot

Jonna Leppänen

Hallituksen puheenjohtaja

jonna.leppanen@teatterikeskus.fi

Edellinen
Edellinen

Ammattilaisten ääni kuuluviin!

Seuraava
Seuraava

Vapaa kenttä kulttuurin sijaiskärsijä?